Samarbejdspartnere – bæredygtighed og lokal produktion i højsædet

Stevns Huset samarbejder med en række af de førende leverandører inden for bæredygtigt byggeri. Vores opgave er bl.a. at rådgive om langsigtet bevarelse og beskyttelse af bygninger samt overfladedesign, materiale- og farvevalg.

Bæredygtig facadeisolering

Vi samarbejder med sto, som bl.a. laver StoVentec facader. Dette er et fugefrit, ventileret facadesystem med store designmuligheder. Sto udvikler produkter inden for bl.a. facade, interiør, akustik, beton og gulv samt er en af verdens førende leverandører af facadeisoleringssystemer.

Bæredygtige vinduer og døre af høj, dansk kvalitet

Vinduerne udgør en stor del af facaden og er med til at give huset karakter. Men også husets indeklima og miljø, din komfort og din varmeregning afhænger af kvaliteten af dine vinduer. Her samarbejder vi  med Outrup. Vinduer fra Outrup er optimale, når det handler om indeklima og miljø. Vores hovedprodukt er vinduer fremstillet af træ – naturens eget materiale, og det sikrer et bedre miljø, både inde og ude. Klimaet nyder også godt af, at du vælger træ i din bolig.

Træ ånder og optager CO2 i sin voksetid. Når det benyttes som materiale i produktion har det i sin livstid været CO2-neutralt og bidrager altså ikke til et CO2-udslip. Nyd blot dit trævindue med rigtig god miljøsamvittighed.      

Kvalitetsmaling fra Sigma Coatings

Vi samarbejder bl.a. med Sigma Coatings om alle malerprodukter til både indvendig og udvendig brug. Sigma Coatings leverer til malermestre og er en del af en af verdens største koncerner inden for maling.

Køkkener udviklet og produceret i Danmark

Stevns Huset har en samarbejdsaftale med Svane Køkkenet i Køge. Derfor vil der altid følge et standardkøkken med, når du vælger Stevns Huset. Du får mulighed for at se køkkenet i udstilling og foretage tilpasninger, evt. mod ekstra betaling, hvis du vælger dyrere løsninger.

Svane køkkener er designet og produceret i Danmark. Spånpladerne, der anvendes i produktionen, er alle E1 godkendte og indeholder derfor mindre formaldehyd. Svane Køkkenet er tildelt Dansk Indeklima Mærkning og anvender FSC® certificeredt træ, som er en garanti for ansvarligt produceret træ.

Landsdækkende byggemarked

De fleste materialer, der anvendes til byggeri af Stevns Huset, købes igennem Optimera i Tune. Optimera har 17 trælasthandler og byggecentre i Danmark og på Grønland. 

Kæmpe udvalg af fliser af høj kvalitet

Næstved Flisecenter har 40 års erfaring i branchen og et kæmpe udvalg af fliser. Stevns Huset samarbejder med Næsteved Flisecenter og tager gerne med til det fine i Næstved.

Varmepumpe og ventilationsanlæg fra Vølund sikrer kvaliteten

Stevns Huset samarbejder med Vølund Varmeteknik ift. både varmepumpeanlæg, pillefyr samt ventilation.

Dansk producerede solceller i smukt design

Stevnshuset samarbejder med Danish Solar Energy, som leverer elegante løsninger inden for solceller.